www.badiadelvalles.cat
L'acte d'inici de la campanya Joguines Solidàries 2022 de Badia del Vallès va tenir lloc ahir, 22 de desembre, a l'edifici El Molí. Des de fa 20 anys, la Fundació Bancària la Caixa i l'Ajuntament col·laboren per fer possible aquest projecte de distribució de joguines adreçat a prop de 500 infants del municipi, fins als 11 anys, en situació de vulnerabilitat social. L'aportació de la Fundació La Caixa per enguany és de 6.500 euros.

A l'acte d'inici van participar la directora de l'oficina de CaixaBank de Barberà del Vallès, Maria Pilar Gómez; el responsable de l'obra social Fundació La Caixa, Jesús Calvo; la presidenta de la Creu Roja Sabadell, Montserrat Font; el director de l'Oficina Local de Creu Roja a Sabadell, David Jové; el tinent d'alcaldessa cinquè, de l'Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Ivan Sanz, i la regidora de Serveis Socials, Dependència, i Feminisme, María José Granados.

Per dur a terme el projecte, l'Ajuntament signa una addenda al conveni marc de col·laboració amb la Creu Roja a Sabadell, la qual, conjuntament amb els serveis socials municipals, fa possible que tots els infants puguin rebre en l'època de Nadal una joguina amb què desenvolupar les seves capacitats i habilitats.

La campanya es basa en la joguina com a eina de transmissió de valors, i és per això, que des de Creu Roja, es promouen els jocs i joguines amb un valor educatiu, cooperatives, no bèl·liques i no sexistes. Pel lliurament de joguines, la Creu Roja ha organitzat una botiga on els seus voluntaris han pogut acompanyar i orientar en l'elecció de la joguina segons la franja d'edat dels infants.

Publicat el 23.12.2021