Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació de la campanya Joguines Solidàries 2022
Inici de la campanya Joguines Solidàries
L'acte d'inici de la campanya Joguines Solidàries 2022 de Badia del Vallès va tenir lloc ahir, 22 de desembre, a l'edifici El Molí. Des de fa 20 anys, la Fundació Bancària la Caixa i l'Ajuntament col·laboren per fer possible aquest projecte de distribució de joguines adreçat a prop de 500 infants del municipi, fins als 11 anys, en situació de vulnerabilitat social. L'aportació de la Fundació La Caixa per enguany és de 6.500 euros.

A l'acte d'inici van participar la directora de l'oficina de CaixaBank de Barberà del Vallès, Maria Pilar Gómez; el responsable de l'obra social Fundació La Caixa, Jesús Calvo; la presidenta de la Creu Roja Sabadell, Montserrat Font; el director de l'Oficina Local de Creu Roja a Sabadell, David Jové; el tinent d'alcaldessa cinquè, de l'Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Ivan Sanz, i la regidora de Serveis Socials, Dependència, i Feminisme, María José Granados.

Per dur a terme el projecte, l'Ajuntament signa una addenda al conveni marc de col·laboració amb la Creu Roja a Sabadell, la qual, conjuntament amb els serveis socials municipals, fa possible que tots els infants puguin rebre en l'època de Nadal una joguina amb què desenvolupar les seves capacitats i habilitats.

La campanya es basa en la joguina com a eina de transmissió de valors, i és per això, que des de Creu Roja, es promouen els jocs i joguines amb un valor educatiu, cooperatives, no bèl·liques i no sexistes. Pel lliurament de joguines, la Creu Roja ha organitzat una botiga on els seus voluntaris han pogut acompanyar i orientar en l'elecció de la joguina segons la franja d'edat dels infants.

Publicat el 23.12.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^