www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del VallŔs mantÚ la Cavalcada de Reis del 5 de gener, seguint les indicacions fixades per les autoritats sanitÓries. La Cavalcada farÓ el recorregut previst i aplicarÓ diverses mesures de seguretat davant de la Covid-19, com no llenšar caramels des de les carrosses. Totes les persones participants en la Cavalcada i el p˙blic hauran de fer servir la mascareta en tot moment.

La Cavalcada iniciarÓ el seu recorregut a les 18 hores, al centre Antonio Machado, i continuarÓ per av. de la Costa Blava, av. de la Costa Brava, av. de la MediterrÓnia, Via de la Plata, carrer de l'Algarve, carrer de Porto, carrer dels Infants, Via de la Plata, av. del CantÓbric, carrer de Saragossa, av. de Burgos i plaša Major.
 
A les 20 hores tindrÓ lloc la rebuda dels Reis Mags a la plaša Major, amb un petit espectacle pirotŔcnic. Finalment, a partir de les 20.15, els infants podran lliurar les cartes als Reis Mags, al Campament Reial que s'instalĚlarÓ a la plaša Major i que comptarÓ amb recorreguts independents d'entrada i de sortida per garantir la seguretat. En el moment de lliurar la carta, els infants rebran caramels com a obsequi per celebrar la nit.
 
Recordem que en tot moment caldrÓ respectar les mesures d'autoprotecciˇ davant la Covid-19, com l'˙s de mascareta, mantenir la distÓncia de seguretat amb les persones que no formen part de la unitat familiar i seguir les indicacions del personal de l'organitzaciˇ. Recomanem que les famÝlies es distribueixin al llarg del recorregut en llocs on no hi hagi una gran afluŔncia de p˙blic i que les persones que formen part de colĚlectius vulnerables davant de la Covid-19 no participin en l'acte.
 
La celebraciˇ de la Cavalcada de Reis queda condicionada a les possibles modificacions de les mesures que estableixi el Procicat, en funciˇ de l'evoluciˇ epidemiol˛gica. AixÝ doncs, l'Ajuntament es reserva el dret a modificar el programa per causes que ho requereixin. Si hi haguÚs canvis de darrera hora en la programaciˇ, informarÝem mitjanšant les xarxes municipals.

Publicat el 03.01.2022