Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cavalcada de Reis amb mesures de seguretat el 5 de gener
Imatge de la Cavalcada 2022
L'Ajuntament de Badia del Vallès manté la Cavalcada de Reis del 5 de gener, seguint les indicacions fixades per les autoritats sanitàries. La Cavalcada farà el recorregut previst i aplicarà diverses mesures de seguretat davant de la Covid-19, com no llençar caramels des de les carrosses. Totes les persones participants en la Cavalcada i el públic hauran de fer servir la mascareta en tot moment.

La Cavalcada iniciarà el seu recorregut a les 18 hores, al centre Antonio Machado, i continuarà per av. de la Costa Blava, av. de la Costa Brava, av. de la Mediterrània, Via de la Plata, carrer de l'Algarve, carrer de Porto, carrer dels Infants, Via de la Plata, av. del Cantàbric, carrer de Saragossa, av. de Burgos i plaça Major.
 
A les 20 hores tindrà lloc la rebuda dels Reis Mags a la plaça Major, amb un petit espectacle pirotècnic. Finalment, a partir de les 20.15, els infants podran lliurar les cartes als Reis Mags, al Campament Reial que s'instal·larà a la plaça Major i que comptarà amb recorreguts independents d'entrada i de sortida per garantir la seguretat. En el moment de lliurar la carta, els infants rebran caramels com a obsequi per celebrar la nit.
 
Recordem que en tot moment caldrà respectar les mesures d'autoprotecció davant la Covid-19, com l'ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat amb les persones que no formen part de la unitat familiar i seguir les indicacions del personal de l'organització. Recomanem que les famílies es distribueixin al llarg del recorregut en llocs on no hi hagi una gran afluència de públic i que les persones que formen part de col·lectius vulnerables davant de la Covid-19 no participin en l'acte.
 
La celebració de la Cavalcada de Reis queda condicionada a les possibles modificacions de les mesures que estableixi el Procicat, en funció de l'evolució epidemiològica. Així doncs, l'Ajuntament es reserva el dret a modificar el programa per causes que ho requereixin. Si hi hagués canvis de darrera hora en la programació, informaríem mitjançant les xarxes municipals.

Publicat el 03.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^