www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació de Badia inicia, a partir d'aquest gener, els programes de formació professional per a l'ocupació que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC-FOAP) i que estan dedicats prioritàriament a persones en situació d'atur o ERTO. Aquest any, es realitzaran els certificats de professionalitat següents: activitats administratives en relació amb els clients, atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica i activitats de venda.

El període per apuntar-se ja està obert i la previsió és començar aquest mes de gener. Els cursos es realitzaran en el Servei Municipal d'Ocupació, a l'Edifici El Molí de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Ofereixen una formació teòric-pràctica que capacita pel desenvolupament d'una professió. A més hi ha un mòdul de pràctiques en empreses que et dóna la possibilitat d'actualitzar el teu curriculum vitae i és una manera d'apropar-se més al mercat laboral i augmentar les possibilitats d'aconseguir una feina.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i, per tant, no suposen cap despesa.

Si vols inscriure-t'hi, davant la situació actual de la Covid-19 és preferible que ho facis trucant al Servei Municipal d'Ocupació al telèfon 93 718 16 62 Ext. 2 i et donaran més informació. Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta amb el Servei Municipal d'Ocupació al correu-e sanchezsc@badiadelvalles.net i t'atendran al més aviat possible.

No esperis més i informa-te'n! Aprofita l'ocasió per formar-te i treballar en professions de futur.

Cursos aprovats per al Servei Municipal d'Ocupació

Publicat el 04.01.2022