www.badiadelvalles.cat
Els centres educatius realitzen les jornades de portes obertes unes setmanes abans que s'iniciïn les preinscripcions pel curs 2022-2023, amb l'objectiu d'informar les famílies perquè puguin escollir el centre que considerin més adequat per als seus fills/es.

Aquestes jornades són una oportunitat perquè les famílies puguin conèixer com són els centres educatius, el seu funcionament, el projectes que porten a terme, les seves instal·lacions i resoldre dubtes relacionats amb aspectes dels centres educatius.

A continuació informem de les dates en què els centres educatius de Badia del Vallès portaran a terme les jornades de portes obertes:

Centres de segon cicle d'Educació Infantil i Primària (p-3 a 6è de Primària)

  • Escola La Jota: 1 i 2 de març
  • Escola La Sardana: 3 de març
  • Escola Las Seguidillas: 4 de març

Els 3 centres iniciaran les jornades de portes obertes a partir de les 17 hores.

Per participar en les jornades de portes obertes, les famílies han de sol·licitar cita prèvia, al web de cada centre educatiu, a partir de dilluns de la setmana vinent, 21 de febrer.

A continuació facilitem el web de cada centre educatiu:

Centre d'Educació Secundària Obligatòria (1r a 4t d'ESO)

Pel curs 2022-2023, l'Institut Federica Montseny serà el centre de Badia del Vallès que oferirà 1 d'ESO. Les jornades de portes obertes es portaran a terme el dissabte 12 de març d'11 a 13.30 hores.

Les famílies que vulguin participar, hauran de demanar cita prèvia, a partir del 21 de febrer, trucant al telèfon 93 718 51 14, de 9 a 14 hores.

Per qualsevol consulta relacionada amb les portes obertes les famílies es poden posar en contacte amb el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badia del Vallès, al telèfon 93 718 16 62 o al correu electrònic badia.educacio@badiadelvalles.net.

Cartell de portes obertes del centres educatius de Badia del Vallès

Publicat el 14.02.2022