www.badiadelvalles.cat
Et vols formar en les tendències més actuals en el sector de la indústria i la comunicació? Encara et pots inscriure al projecte Singulars 2021, d'ocupació per a joves d'entre 16 i 29, impulsat des del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Dintre del projecte trobaràs dues formacions punteres amb places vacants:

Transformació digital i economia circular
Aquesta formació de caràcter transversal dona un plus als currículums de les persones participants que les diferencia com a candidats idonis per cobrir llocs de feina en empreses punteres que aposten per la sostenibilitat i automatització dels processos productius.  És una formació ideal per a joves amb una formació o experiència prèvia  que vulguin formar-se en Industria 4.0, altament demanada per les empreses.

Contingut del curs:

  • Ecodisseny
  • Introducció a la impressió 3D
  • Ciberseguretat
  • Model de negoci en economia circular

Comunitats virtuals i Màrqueting digital
El màrqueting digital es l'aplicació de les estratègies de comercialització als mitjans digitals.  Amb l'aparició de l’àmbit digital sorgeixen noves característiques com la immediatesa, les xarxes socials, les eines informàtiques, etc.. que requereixen de professionals formats.

Dintre d'aquest sector es troba en expansió la professió de Community Manager, que es la persona responsable de gestionar les xarxes socials d'una marca o una empresa.

Contingut del curs:

  • Fonaments del pla de màrqueting a internet
  • Gestió de comunitats virtuals
  • Gestió del màrqueting 2.0

El programa vol aconseguir la inserció laboral o la reinserció acadèmica dels seus participants. Amb ell es reforça la millora de la qualificació i el nivell d'ocupabilitat del jovent amb diverses accions d'orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa.

Entre els requisits, els participants han d'estar inscrits al SOC i ser beneficiaris/àries de la Garantia Juvenil.

Si vols més informació pots apuntar-te a la sessió informativa del proper 22 de febrer i inscriure't trucant al tel. 93 718 16 62  Extensió: 2 o enviant un correu electrònic a: badia.singulars@badiadelvalles.net.

Aprofita l'ocasió i obre't camí en un sector en expansió!

Logos Singulars

Publicat el 17.02.2022