www.badiadelvalles.cat
Des del Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de l'Ajuntament de Badia del Vallès informem que el dimarts vinent, 1 de març, es reobrirà l'espai ERAF de forma presencial i amb el mateix horari que abans del tancament originat per la COVID-19: de dilluns a dimecres de 9.30 a 13.30 h. L'ERAF és a l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n),

L'ERAF és un espai d'accés lliure on pots fer un ús responsable dels recursos que es posen a disposició per a la recerca de feina, amb la finalitat que aquesta recerca sigui el més autònoma possible: ordinadors amb connexió a Internet, impressora, consulta d'ofertes de feina, consulta de recursos formatius per a la millora del perfil ocupacional, etc.

Dins d'aquest espai sempre hi haurà personal tècnic que et podrà orientar, assessorar i guiar, quan sigui necessari, en l'ús d'aquests recursos, ja sigui per:

  • Elaborar un currículum adaptat al teu perfil ocupacional i fer cartes de presentació personalitzades als teus objectius professionals.
  • Preparar una entrevista de feina i realitzar trucades telefòniques per a la concertació d'entrevistes.
  • Detectar possibles mancances del teu perfil ocupacional segons els teus objectius professionals i les demandes del mercat laboral actual.
  • Utilitzar, de forma eficient, els canals de recerca de feina existents actuals.
  • Altres procediments relacionats amb la recerca de feina.

No dubtis en acudir a l'ERAF sempre que ho necessitis, no cal cita prèvia. Com a requisit, només et demanem que disposis de competències digitals mínimes que garanteixin un ús autònom de les eines informàtiques que posa a l'abast aquest espai.

Mesures COVID-19

A conseqüència de les mesures higienicosanitàries originades per controlar la transmissió del virus COVID-19, per tal de fer ús d'aquest servei serà obligatori l'ús de mascareta individual i, també, l'ús de gel hidroalcohòlic que tens a la teva disposició.

Disposes de 7 ordinadors amb prou espai entre ells per garantir la distància social mínima recomanada.

En cas d'haver-hi més demanda que ordinadors disponibles, s'aplicarà el criteri de durada màxima d'ús a 1 hora per persona, o 30 minuts si es donés una sobredemanda d'aquest recurs.

Per tal de prevenir el risc de contagi, s'ha eliminat el servei de premsa i els arxivadors amb les ofertes de feina i formatives disponibles arreu de la comarca; així i tot, es podran consultar al taulell informatiu ubicat al passadís extern a aquesta sala.

Vine a l'ERAF de Badia i aprofita'l per millorar la teva carrera professional!

Serveis de l'ERAF

Publicat el 25.02.2022