www.badiadelvalles.cat
El Dance Expression Day és una jornada dedicada a la dansa i l'art organitzada per l'entitat Viu l'Esport i el Servei de Joventut de Badia del Vallès, que tindrà lloc al Parc de Joan Oliver el dissabte 2 d'abril. L'objectiu d'aquesta jornada és apropar l'expressió corporal mitjançant les diverses tipologies de dansa a tota la població.

Aquesta jornada ofereix diverses activitats i tallers relacionats amb la dansa, la música i l'art urbà, que es duen a terme al Parc Joan Oliver. A partir de les 17 hores, hi haurà tallers de creació (grafiti, pinta gorres, pinta cares i fabricació de xapes) i de dansa, dedicats a diferents estils (house, breakdance, zumba i dancehall). La jornada finalitzarà amb exhibicions, a partir de les 19.45 hores. Si vols participar a les exhibicions, et pots posar en contacte amb l'organització a l'instagram @danceexpressionbadia i al telèfon 672 414 386. Totes les activitats són gratuïtes.

L'origen i l'essència del Dance Expression Day estan íntimament lligats a la il·lusió d'un grup de noies que, fa uns anys, van voler fer arribar a la població de Badia del Vallès el gran potencial que posseeix la dansa i l'expressió corporal en totes les seves formes, possibilitats i vincles amb altres arts o formes d'expressió.

Cartell del Dance Expression Day

Publicat el 23.03.2022