Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
8a edició del Dance Expression Day, el dissabte 2 d'abril, al Parc de Joan Oliver
Imatge del Dance Expression Day de l'any 2019
El Dance Expression Day és una jornada dedicada a la dansa i l'art organitzada per l'entitat Viu l'Esport i el Servei de Joventut de Badia del Vallès, que tindrà lloc al Parc de Joan Oliver el dissabte 2 d'abril. L'objectiu d'aquesta jornada és apropar l'expressió corporal mitjançant les diverses tipologies de dansa a tota la població.

Aquesta jornada ofereix diverses activitats i tallers relacionats amb la dansa, la música i l'art urbà, que es duen a terme al Parc Joan Oliver. A partir de les 17 hores, hi haurà tallers de creació (grafiti, pinta gorres, pinta cares i fabricació de xapes) i de dansa, dedicats a diferents estils (house, breakdance, zumba i dancehall). La jornada finalitzarà amb exhibicions, a partir de les 19.45 hores. Si vols participar a les exhibicions, et pots posar en contacte amb l'organització a l'instagram @danceexpressionbadia i al telèfon 672 414 386. Totes les activitats són gratuïtes.

L'origen i l'essència del Dance Expression Day estan íntimament lligats a la il·lusió d'un grup de noies que, fa uns anys, van voler fer arribar a la població de Badia del Vallès el gran potencial que posseeix la dansa i l'expressió corporal en totes les seves formes, possibilitats i vincles amb altres arts o formes d'expressió.

Cartell del Dance Expression Day

Publicat el 23.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^