www.badiadelvalles.cat
El dimecres de la setmana vinent, 6 d'abril, de 9.30 a 14.30 hores, vine a la sortida a Barcelona Activa, organitzada pel Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de l'Ajuntament de Badia. Coneixeràs els recursos d'orientació i inserció laboral de Barcelona Activa que pots fer servir si et trobes en situació de recerca de feina.

Barcelona Activa és l'agència de desenvolupament local de l'Ajuntament de Barcelona que té la seva seu física al districte 22@ de Barcelona i posa a l'abast recursos de formació, orientació, networking entre empreses i persones en cerca de feina i un conjunt d'activitats per impulsar l'ocupació. D'altra banda, disposen d'un web (https://www.barcelonactiva.cat/) amb un gran nombre d'activitats formatives i recursos d'autoconeixement, a més d'una borsa de treball amb ofertes de treball actualitzades i de diferents perfils.

Des del Servei d'Orientació oferim una activitat formativa, a la seu física de Barcelona Activa, on podràs identificar els punts clau en la recerca de feina i conèixer quins recursos de Barcelona Activa pots fer servir per desenvolupar les teves competències transversals i tècniques, tan importants en el procés de recerca i millora professional.

No et perdis l'oportunitat i vine a apuntar-te a aquesta activitat, totalment gratuïta. Les places són limitades!

Truca o demana informació al nostre Servei per poder-te apuntar:

Servei Orientació i Inserció Laboral i Formació Ocupacional
Ajuntament de Badia del Vallès
Tel. 93 718 16 62 ext. 2
Edifici El Molí
Av. Costa Blava, s/n

Cartell de l'activitat

Publicat el 29.03.2022