www.badiadelvalles.cat
 • Adreça
  Av. del Cantàbric, 37
 • Telèfon
  637 554 951 / 669 182 983
 • Descripció

  L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès ha estat treballant, de forma continuada els darrers anys, per fomentar el comerç de Badia del Vallès, organitzant un programa anual d'activitats de promoció per dinamitzat el comerç local i per donar suport als seus associats.

  La situació actual de crisi econòmica esdevinguda per la crisi sanitària de la COVID-19 ha portat a l'Associació de Comerciants a fer un gir en els objectius del projecte inicial, que havia previst per al 2020, i a buscar i atorgar eines que ajudin les diferents activitats a mantenir-se, a donar suport al mercat, a créixer i que alhora donin resposta a les necessitats de les persones que hi viuen a Badia del Vallès, mantenint els valors del treball comunitari en benefici de tota la ciutadania. Per això el projecte de l'Associació de Comerciants per a aquest 2020 pretén impulsar un pla de xoc per a la reactivació de les diferents activitats econòmiques del municipi que inclou actuacions per a la recuperació de clients i la seva confiança en alguns casos, l'acompanyament dels comerciants en l'establiment de les mesures de seguretat i, en l'obtenció de subvencions que els ajudin a donar un impuls als seus negocis.

  L'empresa de gestió de dinamització comercial contractada per l'Associació de Comerciants amb el suport de l'Ajuntament de Badia del Vallès, Nerta —que ja gestiona la dinamització comercial des de fa més de dos anys—, és qui desenvolupa les tasques administratives, de suport, d'acompanyament i d'assessorament a l'associació i als seus associats des de l'1 de gener de 2020.

  La situació actual fa que el suport al comerç sigui no només amb els comerços associats sinó amb tot el comerç del municipi, per això l'Ajuntament de Badia del Vallès mitjançant un conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants, ha volgut reforçar la figura dels dinamitzadors comercials de manera que aquests contactin amb tots els comerços locals i els ajudin a reactivar els seus negocis. Per això l'Ajuntament, enguany assumirà la part econòmica de l'Associació de Comerciants per a la contractació d'aquests dinamitzadors comercials, que també faran una campanya de captació de socis per tal d'aconseguir una associació forta i unida que els permeti impulsar accions conjuntes, que els ajudin a enfortir el comerç de Badia del Vallès. Aquest suport especial de l'Ajuntament facilita que la campanya de captació de socis permeti a l'associació, aquest any 2020, no cobrar la quota de soci ni als associats ni als nou socis.

  Des d'aquest espai web volem animar a tots els comerciants de Badia del Vallès a què formin part de l'associació, perquè aportin les seves idees i propostes en benefici de tots els comerciants del municipi i, per  ajudar-los davant les seves necessitats particulars.

  Tots ens necessitem i junts podem reactivar el comerç local.

  L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès

  • Et dóna suport i orientació en tot allò que necessites amb relació al teu negoci.
  • Representa, gestiona i defensa els teus interessos, especialment amb les administracions.
  • Fomenta la unió i la creació de sinergies entre els associats.
  • Ofereix gratuïtament formació contínua, a través de cursos, conferències i seminaris, entre d'altres.
  • Promociona el teu negoci, ampliant la seva visibilitat.
  • Com a soci, et beneficies de campanyes col·lectives.
  • Tens presència a les xarxes socials de l'entitat, al directori comercial de la pàgina web de l'Ajuntament, des d'on el teu negoci es projecta a una gran multitud de persones i empreses.
  • Defensa els interessos i necessitats davant les Administracions públiques.
  • Treballem per la convivència, col·laborarem amb l'Ajuntament i el teixit cultural i social del municipi, i impulsant un projecte comercial comú de gran valor humà.

  L'Associació és gestionada per la Junta Directiva, que es compon de les següents persones:

  • Sílvia Nicolau (L'Armari de la Sílvia), en qualitat de presidenta
  • Eva Sánchez (+ Què pa!), en qualitat de secretària
  • Mercedes Iborra (Joieria Lucle), en qualitat de vocal
  • Raúl Campos (Instalaciones Campos), en qualitat de vocal

  L'entitat ofereix espai per a la participació oberta de tots els seus membres.

  Tanmateix, té l'acompanyament i l'assessorament de Nerta, empresa de dinamització comercial, des de fa tres anys.

  Enllaços:

  Contacte:

   Posa't en contacte amb l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès i miraran la manera d'ajudar-te i de compartir les teves necessitats i les teves idees.

 • Junta

  Sílvia Nicolau (L'Armari de la Sílvia), en qualitat de presidenta
  Eva Sánchez (+ Què pa!), en qualitat de secretària
  Mercedes Iborra (Joieria Lucle), en qualitat de vocal
  Raúl Campos (Instalaciones Campos), en qualitat de vocal

Publicat el 01.09.2020