www.badiadelvalles.cat
L'alumnat de tercer de primària de l'escola La Sardana ha realitzat aquest matí una visita a l'Ajuntament de Badia del Vallès, on han estat rebuts per l'alcaldessa del consistori, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa de '´Àrea de Promoció Social i Acompanyament Educatiu i regidor d'Educació, Ivan Sanz.

Els infants han escoltat atentament les explicacions de l'alcaldessa, que els ha introduït una mica en el funcionament de l'Ajuntament i el Ple Municipal, i els ha explicat la feina que s'hi fa. També els ha parlat del Consell dels Infants, un òrgan de participació que els toca molt de prop.

Els i les alumnes han mostrat moltes ganes de fer preguntes i d'ampliar els seus coneixements sobre l'Ajuntament, l'alcaldessa i els regidors i sobre la ciutat. Així, han preguntat a l'alcaldessa pels noms dels carrers, per l'absència de semàfors a la ciutat o per com era Badia abans.

Així mateix, han destacat el que més els agrada de Badia: el parc de Joan Oliver, la Biblioteca Vicente Aleixandre, el Casal dels Infants o les instal·lacions esportives del municipi. També, el que hi troben a faltar: un cinema, una escola d'informàtica, actuacions de circ o, fins i tot, un camp de golf!

Els infants han finalitzat la seva estada a l'Ajuntament amb una visita molt educativa i entretinguda a les dependències de la Policia Local.

Publicat el 26.11.2018