www.badiadelvalles.cat
La persona, tècnic/a de Prospecció per al projecte Singulars, haurà d'estudiar i conèixer les tendències del mercat laboral local, i identificar i seleccionar els sectors d'activitats en l´àmbit d'actuació. Es procedirà a un nomenament com a funcionari/ària interí/na per programes, inicialment per 11 mesos (previsió, de l'1 de febrer al 31 de desembre). Si t'interessa el lloc de feina, has de fer la teva inscripció, fins al 20 de gener (inclòs) a la xarxa Xaloc o al portal Feina Activa.

Per accedir a l'oferta de treball, pots adreçar-te a:
https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina/337295
https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06032595

Els requisits per participar en el procés de reclutament són disposar de titulació universitària oficial de grau o equivalent, en l'àmbit educatiu, social o empresarial, o experiència contrastada de com a mínim 2 anys d'intervenció en l'àmbit de la inserció laboral; nivell C1 de català; experiència professional en orientació laboral en programes del SOC, i experiència professional en orientació laboral i/o acompanyament a persones joves menors de 30 anys.

Pots consultar les bases en el document adjunt

Decret de procés de reclutament d´un/a tècnic/a de Prospecció

Decret de procés de reclutament d'un/a tècnic/a de Prospecció

Fitxer: Resolucio_aprovacio_proces_seleccio_Tecnic_a_Prospeccio_Projecte_Singulars.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 803.96 kB

Per a més informació, et pots dirigir al Servei Municipal d'Ocupació, on et podran informar de com fer la inscripció i donar-te d'alta a la xarxa Xaloc o Feina Activa.

Servei Municipal d'Ocupació
Edifici El Molí
Av. Costa Blava s/n, 1a planta
Tel. 93 718 16 62 ext. 2
Horari, de 9 a 14 hores

Publicat el 12.01.2023