www.badiadelvalles.cat
Dintre del marc de les activitats socials del projecte Engega't Jove (Singulars) s'ha iniciat una campanya de recollida de roba de segona mà en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball.

Concretament, el grup de joves que s'estan formant com a auxiliars d'electricitat han dissenyat un pòster per fer difusió de la campanya entre la ciutadania de les tres poblacions participants en el projecte: Badia, Barberà del Vallès i Ripollet.

A Badia hi haurà un contenidor a l'edifici El Molí fins al 28 d'abril, especialment dedicat a la campanya. Per a aquelles persones que tinguin dificultats en apropar-se a l'edifici El Molí també es pot fer la donació de roba a qualsevol dels contenidors taronges de Roba Amiga que es troben repartits per la ciutat.

Per poder elaborar el pòster el grup d'electricitat varen fer tres dissenys diferents per equips i van votar per aconseguir el disseny guanyador. A sota tens les tres propostes de cartell que varen dissenyar els joves.

Cartell guanyadorCartell grup 1Cartell grup 2

El projecte Engega't Jove: dona llum i organitza el teu itinerari! està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té l'objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant.

Logos projecte Singulars

Publicat el 12.04.2023