Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Engega't Jove organitza una campanya de recollida de roba solidària
Cartell guanyador de la iniciativa
Dintre del marc de les activitats socials del projecte Engega't Jove (Singulars) s'ha iniciat una campanya de recollida de roba de segona mà en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball.

Concretament, el grup de joves que s'estan formant com a auxiliars d'electricitat han dissenyat un pòster per fer difusió de la campanya entre la ciutadania de les tres poblacions participants en el projecte: Badia, Barberà del Vallès i Ripollet.

A Badia hi haurà un contenidor a l'edifici El Molí fins al 28 d'abril, especialment dedicat a la campanya. Per a aquelles persones que tinguin dificultats en apropar-se a l'edifici El Molí també es pot fer la donació de roba a qualsevol dels contenidors taronges de Roba Amiga que es troben repartits per la ciutat.

Per poder elaborar el pòster el grup d'electricitat varen fer tres dissenys diferents per equips i van votar per aconseguir el disseny guanyador. A sota tens les tres propostes de cartell que varen dissenyar els joves.

Cartell guanyadorCartell grup 1Cartell grup 2

El projecte Engega't Jove: dona llum i organitza el teu itinerari! està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té l'objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant.

Logos projecte Singulars

Publicat el 12.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^