Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Se suspèn la tramitació del DNI a Badia del Vallès fins a nova ordre
DNI electrònic

El Cos Nacional de Policia ha informat a totes les poblacions que compten amb una unitat mòbil de DNI a Catalunya, entre elles Badia del Vallès, que no es desplaçaran als ajuntaments assignats per a la tramitació del Document Nacional d´Identitat per motius de seguretat, fins a nova ordre.
 
Tanmateix, només en casos d´extrema necessitat, quan la mobilitat de la persona usuària estigués compromesa (per incapacitat o malaltia greu), una unitat mòbil es desplaçaria al domicili. Aquesta situació hauria de ser comunicada a l'OAC.

Igualment, en casos d´urgència degudament acreditada (per exemple, un viatge imminent), la ciutadania es pot adreçar a la Comissaria de la Policia Nacional de Sabadell, a les 9 h o a les 15.30 h, per obtenir un número que doni dret a l´expedició del document.

La resta de la població que hagi de renovar-se o expedir un nou DNI, ho pot fer amb normalitat, demanant cita prèvia, a les comissaries més properes (Sabadell, Cerdanyola o Ripollet) o a qualsevol Comissaria del Cos Nacional de Policia, entre elles, aquelles persones que ja tenien assignats dia i hora per a la tramitació del DNI a Badia del Vallès els mesos d´octubre o desembre, i que ja estan sent avisades per telèfon.

Publicat el 09.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^