Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Mercat Municipal de Badia del Vallès a Google

L´Ajuntament de Badia del Vallès en col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha exportat a Google la marca del Mercat Municipal de Badia del Vallès. Una iniciativa que permetrà mostrar tot el seu atractiu i potencial de forma unificada i visual, amb l´objectiu de visibilitzar el nostre mercat i atreure visitants i nous consumidors.

El Servei de Promoció Econòmica i Comerç ha considerat que aquesta podria ser una de les millors formes, més econòmica i rendible, de potenciar el Mercat Muncipal, ja que les eines que ofereix Google i Google Maps són senzilles, transparents i gaudeixen ja d´un important gruix d´usuaris que poden visionar el servei del Mercat Municipal durant els 365 dies de l´any.

Amb aquest objectiu s´ha creat un recorregut virtual Google Street View amb fotografies 360º del mercat, al qual també es pot accedir des del web municipal.  El tour virtual s´ha fet amb Google My Business que és un servei de Google, en format web, i una eina basada en la geolocalització del negoci, l´única forma que hi ha de sortir a Google Maps, que ha fet possible que el Mercat Municipal de Badia aparegui a tots els buscadors de Google (cerca de Google, Google Maps i Google +).

D´aquesta manera, l´Ajuntament de Badia del Vallès vol fer visible i promocionar el Mercat Municipal de Badia del Vallès, un mercat de proximitat amb productes de primera qualitat i amb un servei professional i especialitzat. Us animem a fer un tour pel mercat de Badia del Vallès, i a escriure ressenyes a la seva fitxa de Google My Business, ja que d´aquesta manera s´aconsegueix més visibilitat a la plataforma Google. Podeu fer el tour clicant aquí.

Publicat el 08.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^