Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Visita d'obra als horts municipals
Visita als terrenys dels horts municipals
Un equip de l'Ajuntament, encapçalat per l'alcaldessa, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa primer, Rafael Moya, van visitar ahir les obres de moviment de terres als terrenys on s'ubicaran els nous horts urbans municipals de Badia. En la visita, acompanyats per l'arquitecte municipal, Daniel Serrano, i per responsables de la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat, van poder constatar els avenços que permetran començar les obres de construcció de les estructures dels horts a principis de març.

Els terrenys tenen una superfície total d'aproximadament 2 hectàrees (20.000 metres quadrats), que permetran la instal·lació d'aproximadament uns 100 horts, de 80 metres quadrats cadascun.

D'aquesta manera, l'Ajuntament oferirà com a servei, de manera regulada i amb total seguretat, una instal·lació amb tots els requeriments perquè els habitants que vulguin puguin practicar l'horticultura.

Durant la visita, els responsables municipals també van poder veure les obres d'urbanització al voltant de la carretera del Riu Sec, que permetran la construcció d'un carril bici, i les obres per a la connexió del col·lector d'aigües que hi ha a prop dels horts.

Publicat el 14.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^