Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Afectacions al servei d'autobusos durant la Festa Major
Afectacions a les línies d'autobús per la Festa Major.
A partir de les 15 hores d'avui, dijous 13 de juny, i fins dilluns 17 de juny, a les 20 hores, aproximadament hi ha alteracions al servei de les línies A2, B1, B3, B6, N61 i N64, que canvien el seu recorregut a Badia per la Festa Major.

Les línies A2, B1, B4 i B6, de dijous 13 de juny a les 15 hores fins divendres 14 de juny a les 7 hores, no faran la parada d'Av. Burgos/Bètica. La parada més propera habilitada serà la d'Av. Burgos (Ajuntament).

De divendres 14 de juny a les 7 hores fins dilluns 17 de juny a les 20 hores, aproximadament, romandran fora de servei les parades de Bètica (CAP), Av. Burgos (Ajuntament) i Av Burgos/Bètica. Les parades més properes i habilitades seran, respectivament, les d'Av. Via de la Plata/Bètica (quiosc), Infants/Porto i Costa Brava/Costa Blava.

Afectacions a les línies A2, B1, B4 i B6

Pel que fa a la línia nocturna N61, de dijous 13 a la nit fins diumenge 16 a la nit, quedarà fora de servei la parada Av. Burgos/Bètica. La parada més propera serà la d'Av. Costa Brava/Av. Costa Blava.

Afectacions a la línia N61

Finalment, la línia nocturna N64, de divendres 14 de juny nit fins diumenge 16 a la nit, romandrà fora de servei la parada d'Av. Burgos (Ajuntament) i la parada més propera habilitada serà la d'Av. Costa Brava/Av. Costa Blava.

Afectacions a la línia N64

Publicat el 13.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
^