Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La consellera de Salut es compromet a estudiar les necessitats sanitàries dels municipis del Vallès Occidental Sud
Reunió amb la consellera de Salut
La consellera de Salut, Alba Vergés, s'ha compromès aquest matí a estudiar les necessitats sanitàries dels municipis de Vallès Occidental Sud. La consellera ha anunciat aquest compromís  en una reunió amb les alcaldesses de Badia del Vallès, Eva Menor, i Montcada i Reixac, Laura Campos; els alcaldes de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, i Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, i la regidora de Salut Pública de Ripollet, Meritxell Caler.

La Consellera ha rebut aquest matí a les alcaldesses i alcaldes del Vallès Occidental Sud amb l'objectiu de trobar solucions a la difícil situació assistencial de la zona. La denúncia de la situació per part dels responsables municipals a la roda de premsa celebrada la setmana passada als terrenys on s'hauria de construir l'Hospital Ernest Lluch, ha possibilitat que avui s'hagin entomat els problemes d'assistència sanitària que pateixen les ciutats de Badia del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Barberà del Vallès i Cerdanyola del Vallès, assignades actualment al Parc Taulí, un dels centres més saturats d'Europa.

Pla territorial per a les cinc ciutats
Alba Vergés ha anunciat que el seu departament prepara un pla territorial que recollirà les necessitats de les cinc ciutats. Representants de Cerdanyola del Vallès ja ha fet una primera reunió amb càrrecs tècnics de la Generalitat. És la primera trobada per a l’elaboració d'un treball que indiqui les necessitats sanitàries de la comarca. La Generalitat preveu presentar aquest pla territorial durant el primer trimestre de 2020.

Publicat el 04.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^