Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acte de lliurament dels Premis Minerva 2011

premis mynervaEl passat dijous 2 de juny va tenir lloc a l'Auditori de Badia del Vallès, el lliurament dels Premis Minerva 2011, uns premis dirigits als joves estudiants, per tal de potenciar i incentivar la seva tasca de recerca i investigació en l’àmbit de les ciències socials i humanes i en l’àmbit de les ciències pures i experimentals.

L'Alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, va estar l'encarregada de donar la benvinguda a totes les persones assistents i va animar al jovent “ a continuar amb l'esperit investigador”. L'Acte va estar presentat per la directora del Servei Educatiu, Rosa Molinos. Hi van assistir el Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental, Lluís Baulenas, la Directora adjunta dels STVO, Empar García, l'inspector d'educació, Josep Vallcorba i un representant de la Fundació Bosch i Cardellach.

En total es van lliurar tres premis i es va fer menció especial dels treballs finalistes. L'alumnat guanyador va rebre una beca que va consistir en el pagament de l'import de la matrícula. El tercer premi va recaure sobre dos alumnes de l'Institut Federica Montseny de Badia del Vallès: Manuel Grima Reyes i Adrià Marmol Romero.

Premis Minerva

El Premi Minerva de Treballs de Recerca de l'alumnat de Batxillerat està organitzat anualment pel Serveis Educatius del Vallès Occidental  de la zona VII i VIII del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i la Fundació Bosch i Cardellach, amb la col·laboració del centre comercial Baricentro, i els ajuntaments dels municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.

Amb la convocatòria d'aquest Certamen, les entitats organitzadores i el patrocinador volen potenciar els Treballs de recerca dels alumnes de 2n de batxillerat relacionats amb les arts, les ciències de la naturalesa, de la salut i del medi ambient, les ciències socials, les humanitats, les llengües, l'educació física, les matemàtiques i la tecnologia, elaborats pels alumnes de batxillerat de les poblacions de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.

Publicat el 08.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^