Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pla d'actuació 2017 de l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès

logo Associació de Comerciants

L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès continua treballant, dia a dia, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local. Per a aconseguir-ho, l'Associació va impulsar l'any 2012 un Pla d'Actuació Comercial, que ha anat millorant cada any amb noves propostes d'activitats que ajuden a incentivar la participació del col·lectiu de comerciants del nostre municipi i donen a conèixer els comerços de la ciutat, intentant convertir-los en referents per a la ciutadania de Badia del Vallès.

L’Ajuntament de Badia del Vallès col·labora amb aquest Pla d’Actuació mitjançant un conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants, amb la intenció de donar suport a les seves iniciatives per aconseguir aquest objectiu, compartit per ambdues parts.

El Pla d'Actuació previst per l'Associació de Comerciants de Badia per al 2017 preveu les accions següents:

 • Fires del Comerç

  S'organitzen dues fires a l'any, una al mes de juny (Fira del Comerç) i, l’altra, al mes de desembre (Fira Nadalenca), que enguany se celebrarà el dia 17.  Les dues fires inclouen diferents activitats lúdiques adreçades tant al públic infantil com al públic adult, així com sortejos i diferents mostres de productes que es poden trobar als comerços de Badia.

 • Botigues al carrer

  Aquesta és una activitat que s'organitza al davant de cada un dels comerços associats i que es porta a terme durant el mes de setembre.

 • Dimarts bojos
  Aquesta és una activitat que realitzen els diferents comerços fent una promoció especial a les seves botigues. Cada comerç decideix quin tipus de promoció fa.
 • Ruta de tapes
  L'Associació de Comerciants, junt amb els bars, cafeteries i restaurants associats, organitza una ruta per degustar a bons preus les seves millors tapes.
 • El gran xec
  Entre tots els comerços associats han ideat el Gran Xec. Un xec per valor de 300 € que sortejaran entre tots els seus clients per gastar-lo en un sol dia i en un mínim de sis comerços associats.

Si vols participar i aportar les teves idees o propostes, ho pots fer enviant un correu electrònic a asscomerciantsbadia@gmail.com al Facebook de l' Associació de comerciants o bé dirigint-te a la presidenta de l’Associació de Comerciants, Silvia Nicolau (l'Armari de la Silvia), a la secretària, Montse Clemente (Joyeria Lucle) o bè a la responsable del Mercat Municipal, Ana Martín (Pescatería Ana).

Totes les activitats i promocions que organitza l'associació també les podeu trobar a la seva pàgina de Facebook on, a més, ofereixen informacions d'interès per als i les comerciants i publiciten promocions puntuals dels comerços associats.

Podeu consultar el llistat dels socis de l'Associació de Comerciants, en el document següent:

Llistat de socis de l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès (novembre 2017)

Llistat d'associats (actualitzat a novembre de 2017)

Fitxer: llistat_associacio_comerciants.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 259,25 kB

 

 

 

Publicat el 20.04.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^