Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pla d'actuació 2016 de l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès

logo Associació de Comerciants

L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès continua treballant, dia a dia, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local. Per a aconseguir-ho, l'Associació va impulsar l'any 2012 un Pla d'Actuació Comercial, que ha anat millorant cada any amb noves propostes d'activitats que ajuden a incentivar la participació del col·lectiu de comerciants del nostre municipi i donen a conèixer els comerços de la ciutat, intentant convertir-los en referents per a la ciutadania de Badia del Vallès.

L’Ajuntament de Badia del Vallès col·labora amb aquest Pla d’Actuació mitjançant un conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants, amb la intenció de donar suport a les seves iniciatives per aconseguir aquest objectiu, compartit per ambdues parts.

El Pla d'Actuació previst per l'Associació de Comerciants de Badia per el 2016 / 2017 preveu les accions següents:

  • Fira del comerç: se’n realitzarà una a l'any aquet any serà el 21 de maig. Es faran activitats per a tots els públics. Les activitats previstes són concurs de truita de patates, festa de l'escuma, animació infantil amb personatges Disney, ball country, un concert final i l'actuació d'un DJ.
  • Botigues al carrer: tots els comerços participants guarniran l'entrada dels seus establiments i realitzaran diferents activitats o espectacles a la porta. Hi haurà uns horaris definits per tal que ningú es perdi cap activitat.
  • Dimarts bojos: tots els dimarts del mes de juny, es farà una promoció molt especial per  a la clientela dels comerços de Badia. Cada comerç en farà difusió a les seves xarxes socials.
  • Ruta de la tapa: durant un cap de setmana d'octubre, els bars participants oferiran una tapa especial que no consta a la carta i una beguda a un preu popular. Les persones que hi participin obtindran una cartilla per poder valorar les tapes. Qui aconsegueixi omplir tota la cartilla de  segells dels bars podrà participar en sorteig d'un sopar o dinar per a dues persones. La millor tapa obtindrà un diploma a la "Millor tapa 2016".
  • La nit del mercat: un dissabte de novembre, el Mercat Municipal obrirà les seves portes de 20 h a 24 h. Les parades estaran obertes al públic i oferiran degustacions a 1 euro, 2 euros i 3 euros. Durant tota "La nit del mercat" hi haurà un DJ punxant música dels anys 80 i 90.
  • El gran xec: al febrer, s'entregarà unes targetes en les quals es posaran un segell cada cop que es realitzi una compra superior a 5 euros. S'hauran de completar les 10 caselles que hi ha a les targetes amb un mínim de quatre comerços diferents. A final de mes es farà un sorteig amb un premi d'un xec per valor de 300 € per gastar en diferents comerços de Badia. El guanyador o guanyadora serà acompanyat per una personal shopper a més de fer una gravació i publicar-lo a Facebook.

Si vols participar i aportar les teves idees o propostes, ho pots fer enviant un correu electrònic a asscomerciantsbadia@gmail.com al Facebook de l' Associació de comerciants o bé dirigint-te a la presidenta de l’Associació de Comerciants, Silvia Nicolau (l'Armari de la Silvia), a la secretària, Montse Clemente (Joyeria Lucle) o bè a la responsable del Mercat Municipal, Ana Martín (Pescatería Ana.

Podeu consultar el llistat dels socis de l'Associació de Comerciants, en el document següent:

Llistat socis associació comerciants

Llistat socis associació comerciants

Fitxer: Llistat_comercos_associats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,88 MB

 

 

 

Publicat el 20.04.2012
COMPARTIR
Comparteix al facebookCompartir a Twitter
^