Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canvi en  la procedència de l'aigua de Badia del Vallès

aiguaSorea ha emès un informe explicant el motiu  pel qual s'ha modificat el gust de l'aigua del municipi, una modificació que perceben els veïns i veïnes de Badia del Vallès i que així ho han traslladat a l'Ajuntament. Sorea ha informat que el canvi que s'està produint actualment obeeix a una modificació en la procedència de l'aigua que , en comptes de ser dels pantans del Ter són del riu Llobregat i de la dessaladora.

Aquesta modificació de l'origen ve programada per l´Àgencia Catalana de l'Aigua i es deu a la necessitat de reduir el consum de l'aportació del Ter –actualment amb nivells dels embassaments baixos- i incrementar la del Llobregat, amb l'objectiu d'anivellar l'estat actual dels embassaments.

Aquest canvi en la procedència fa que els veïns i veïnes de Badia del Vallès estiguin rebent un aigua amb qualitat organolèptica diferent a la del Ter i SOREA assegura que aquesta continua disposant de totes les garanties sanitàries. No obstant l'Ajuntament demanarà que s'informi prèviament al Consistori i a la  població de qualsevol canvi en la procedència de l'aigua.

Informe Sanitat Aigua Badia

Informe Sanitat Aigua Badia

Fitxer: Informe_Sanitat_aigua_Badia_2012.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 1.38 MB

analitiques aigua Badia

analitiques aigua Badia

Fitxer: Analitiques_Aigua_Badia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 23
Mida: 1.99 MB

 

Publicat el 17.01.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^