Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El periodista Xavier Rius impartirà una xerrada sobre la xenofòbia a Catalunya

cartell xerrada xavier riusEl proper dimecres, 13 de març, a les 19.00h, la Biblioteca Vicente Aleixandre, acollirà una xerrada sobre “La xenofòbia a Catalunya”, a càrrec del periodista i escriptor Xavier Rius. L'escriptor aprofitarà la fita, per presentar també,  la seva nova novel·la “Amor a la carta”.

Aquest acte s'engloba dins de les activitats organitzades pel Grup d'Interacció Multicultural (GIM), que va néixer fa un any, gràcies a la realització d'una formació per desmentir rumors i consensuar un discurs racional basat en dades i experiències reals relacionades amb les migracions.  El GIM, subvencionat per la CONFAV, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès, té uns objectius marcats molt clars: lluitar contra el racisme i la xenofòbia, desmentir rumors relacionats amb la migració i minories ètniques, i lluitar per mantenir la convivència al municipi.

Podeu consultar el blog d'en Xavier Rius clicant aquí.

Publicat el 12.03.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^