Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La línia 11 dels autobusos de Sabadell amplia el seu recorregut fins a Sant Pau de Riu-sec

Línia 11 TUSLa línia 11 dels autobusos urbans de Sabadell ha ampliat el seu recorregut fins a Sant Pau de Riu-sec. La nova parada es troba a la rotonda situada a l'alçada de les Instal·lacions Esportives de l'avinguda del Tibidabo, fet que millora substancialment la connectivitat amb Sabadell.

La línia té servei de dilluns a dissabtes i  una freqüència de pas de 30 minuts. La línia passa per Can Llong, pel carrer deSarajevo, ronda d'Europa i c. d'Estrasburg fins a la Gran Via, pl. d'Espanya i pl. d'Antoni Llonch. En aquest punt, entra al centre de Sabadell pel c. d'Alfons XIII i continua per la Rambla fins retornar a la Gran Via, on reprèn el recorregut actual fins a Sant Pau de Riu-sec. Els recorreguts es realitzen en ambdós sentits.

Alhora també es pot continuar el recorregut d'una línia a l'altra, al final de Castellarnau amb el mateix bitllet i sense baixar de l'autobús.

Per a més informació, podeu consultar el web de mobilitat de Sabadell

Publicat el 04.07.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^