Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alumnat del Programa de Formació i Inserció d'Auxiliar de Comerç i Atenció al públic participa en un Seminari d'Emprenedoria Social

Seminaris emprenedoria per a PFI Auxiliar de Comerç i Atenció al PúblicEls passats dies 2, 4 i 5 de març, es van impartir uns Seminaris sobre Emprenedoria Social dirigits a l'alumnat del Programa de Formació i Inserció del perfil d'Auxiliar de Comerç i Atenció al públic.

Els seminaris van ser desenvolupats per professional expert del COPEVO (Consorci per l'ocupació i la promoció econòmica del Vallès Occidental) en el marc del Conveni que té amb l'Ajuntament de Badia del Vallès per fomentar l'emprenedoria.

Els seminaris sobre Emprenedoria han de servir per donar als joves una visió del valor de l'emprenedoria com una actitud important, tant pel seu desenvolupament personal com professional, i per adquirir eines que els ajudin a millorar aquesta actitud. Aquest seminari també serveix per donar un marc de treball al Projecte Integrat i per impulsar el seu desenvolupament, que és una activitat que aplica de manera global diverses competències relacionades amb el perfil d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic desenvolupades al llarg del curs així com les competències emprenedores.

Publicat el 06.03.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^