Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre un procés participatiu en relació al Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Badia del Vallès

logo ajuntament de Badia del VallèsL'Ajuntament de Badia està promovent, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, els treballs d'elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de la ciutat. Aquest pla definirà quines estratègies i accions s'han de desenvolupar al municipi en els propers anys per a aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

Per promoure la participació ciutadana en aquest context s'ha dissenyat un procés participatiu que té com objectius donar a conèixer la situació actual de la mobilitat en el municipi i portar a debat una proposta tècnica de propostes d'actuació elaborades per l'equip redactor del pla, per a validar-les i complementar-les amb les millores que s'introdueixin.

Per això, s'ha convocat una sessió de presentació de propostes demà dimarts, 10 de març, a les 18.30 h i una jornada de debat de les mesures proposades, la setmana vinent, el dia 17, també a les 18.30 h. Les dues sessions es duran a terme a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Publicat el 09.03.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^