Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia participa en una jornada d'intercanvi d'experiències i reflexió sobre el vincle educatiu i les formes d'intervenció amb el col·lectiu adolescent

IV Jornada d'Acompanyament amb Adolescents en Medi ObertOrganitzada pels ajuntaments de Badia del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Terrassa, la Universitat Autònoma i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de Dynamo Internacional, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i la Generalitat de Catalunya, el passat 13 de maig, va tenir lloc a Terrassa la IV Jornada d'Acompanyament amb Adolescents en Medi Obert. Aquesta jornada, que va comptar amb la participació de més de 350 persones (i la intervenció d'importants experts, com ara Concepció Martínez, Toni Rosa o Sera Sánchez), va esdevenir un espai d'intercanvi entre professionals on es va reflexionar sobre el vincle educatiu i les formes d'intervenció amb el col·lectiu adolescent.

En les sessions es va plantejar un espai de reflexió, una parada en el camí que permetia veure en perspectiva la intervenció diària, i un punt de trobada on es poguessin intercanviar experiències i coneixements. A la jornada també hi havia la possibilitat de presentar pòsters (exposicions gràfiques d'experiències d'intervenció i innovació relacionats amb la temàtica de la jornada), on el Servei d'Adolescència de l'Ajuntament de Badia de Vallès va quedar entre els finalistes.

Aquesta quarta edició de les Jornades d'Acompanyament amb Adolescents en Medi Obert buscava aprofundir en la importància de l'acció conjunta entre els diversos agents socioeducatius del territori, des de la consciència dels aspectes clau que intervenen en la generació del vincle educatiu. Les jornades van ser creades, en la seva primera edició, per l'Ajuntament de Badia del Vallès, ja que el treball que es fa al municipi amb els adolescents es considera un exemple de bones pràctiques i d'interès per ser difós.

Si voleu veure un vídeo de la jornada, cliqueu aquí.

Publicat el 18.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^