Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Prova pilot per capturar rates a través de trampes intel·ligents a la xarxa de clavegueram

Trampa-ratesL'Ajuntament de Badia del Vallès i l'empresa Anticimex 3D Sanidad Ambiental SA, han posat en marxa una prova pilot de control de rosegadors mitjançant trampes intel·ligents de captura (Smart-Trap).

Es tracta d'un dispositiu que es col·loca dins de les canonades de desguàs per tal d'interceptar les rates que circulen per la xarxa de clavegueram. El parany actua mitjançant sensors de moviment i de temperatura i, un cop detectat el rosegador, s'activa un mecanisme que fa baixar unes varetes rígides que impacten amb la rata causant-li la mort immediata. Acte seguit el sistema retreu les varetes i immediatament torna a restar actiu. Amb aquesta tecnologia s'aconsegueix eliminar el 100% de les rates que circulen per l'interior de la canonada on està col·locada la trampa. A més, el sistema funciona on-line i permet fer el seguiment a temps real del nombre de rosegadors eliminats.

Concretament, aquest dispositiu s'ha col·locat a l'Av. Mediterrània i es pretén que sigui un suport a les accions de control de rosegadors al municipi.
Cal tenir en compte, també, que aquesta tecnologia és respectuosa amb el medi ambient ja que no s'utilitzen productes químics per a l'eliminació dels rosegadors

Publicat el 11.06.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^