Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eva Menor, reelegida alcaldessa de Badia del Vallès

Els 17 regidors de l'Ajuntament de Badia del Vallès escollits en les eleccions del 24-MEva Menor repetirà com a alcaldessa de Badia del Vallès. En la sessió de constitució del Consistori, la cap de llista del PSC va rebre els 8 vots dels regidors del seu grup municipal. Per la seva banda, els 5 representants de l'AEB van votar el seu cap de llista, Quim Duran, mentre els 3 membres de Badia en Comú es decidien per L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Ma. Menor Cantadorla seva regidora Elisabet Ruiz. El grup municipal del PP, que no va presentar candidatura a l'alcaldia, va votar en blanc. Tenint en compte que cap candidat/a va obtenir la majoria absoluta, va ser escollida la representant de la llista més votada.

Primerament, però, els 17 regidors escollits en les eleccions del 24 de maig van prendre possessió -jurant o prometent (alguns d'ells afegint l'expressió “per imperatiu legal”)- dels seus càrrecs. Un cop constituït, el consistori va quedar conformat de la següent manera: 8 regidors del PSC, amb l'alcaldessa Eva María Menor Cantador al capdavant, més Rafael Moya Camarón, Josep Martínez Valencia, Montserrat Jiménez Molina, Iván Sanz Perez, María Encarnación Rodrigo Morales, Antonio Rodríguez Yáñez i María José Granados Martínez; per part de l'AEB hi haurà 5 regidors: Joaquim Jesús Duran Redondo, Maria Teresa Carceller Labaleta, Álvaro José Pacheco Comino, Ruth Escolà Sánchez i Miguel Rodríguez Rosillo; el grup municipal de Badia en Comú, amb 3 representants, estarà format per Elisabet Ruiz Romero, José Pérez Jiménez i María Pilar Paz Sierra; finalment, el PP tindrà una regidora, Saray Muñoz Contreras.

La ja alcaldessa va obrir el seu discurs de presa de possessió estenent la mà “a totes les forces polítiques que vulguin construir una Badia millor” i va destacar que pren la responsabilitat d'exercir l'alcaldia amb humilitat i respecte a les diferents opcions polítiques que conformen el consistori, “amb una voluntat clara de diàleg i enteniment, per construir un projecte polític per a Badia” i amb la voluntat d'escoltar i treballar per a la ciutadania.

El ple de constitució de l'Ajuntament, que va tenir lloc dissabte 13 de juny, va comptar amb una gran assistència de públic, que va omplir la sala de Plens de gom a gom.

Ple de constitució de l'Ajuntament de Badia del Vallès Grup municipal del PSC. En primer terme, la Mesa d'Edat Grup municipal de l'AEB Grup municipal de Badia en Comú La regidora del PP, Saray Muñoz

Publicat el 15.06.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^