Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tornen les 24 hores de bàsquet de Badia del Vallès

24 hores de Bàsquet de Badia del VallèsAquest cap de setmana se celebraran les 24 hores de bàsquet de Badia del Vallès, competició que s'ha convertit en un torneig de referència, no només a la comarca, sinó a tot Catalunya. Organitzat pel CB Nou Badia i per Basketvalles.com, enguany tractaran de repetir l’èxit de la darrera edició. La fórmula és molt senzilla: un pavelló, dues pistes, un àrbitre i dos equips en pista. Els equips, d'entre 8 i 12 participants, s'inscriuen segons el nivell (n'hi ha dos).

Bàsquet, música, un gran ambient i el millor joc a la pista es donaran cita aquest dissabte, 18 de juliol, de 10 h del matí a 1 h de la matinada, i el diumenge 19, de 10 h a 13.30 h al Complex Esportiu de Badia del Vallès (av. de la Via de la Plata s/n). En finalitzar la competició, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Badia, Josep Martínez, lliurarà els trofeus.

Publicat el 17.07.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^