Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Resum de la reunió informativa amb els veïns afectats per les obres de reforma de l'av. de la Mediterrània

Obres de reforma av. Mediterrània 9-21El passat dia 23 va tenir lloc una reunió amb els veïns i les veïnes de la zona afectada per les obres de millora de l'entorn i pavimentació del pàrquing de l'avinguda de la Mediterrània 9-21 per tal de fer els aclariments necessaris i donar resposta als dubtes que haguessin pogut sorgir, a l'hora que s'explicava el projecte que s'ha d'executar.

Entre les actuacions previstes hi ha l'adequació d'un nou parc infantil amb la proposta – per part dels veïns- de col·locar-hi gronxadors adaptats perquè puguin fer-ne ús tant els infants més petits com aquells que presentin diversitat funcional, la plantació d'arbres a la zona del parc i la col·locació de papereres en tota la zona. També es preveu la construcció i manteniment (per evitar pudors indesitjades) d'un pipicà. En aquest sentit, sis mesos després de la finalització de les obres, l'Ajuntament mantindrà una nova reunió amb els veïns i les veïnes per tal de valorar el funcionament i el manteniment d'aquesta instal·lació.

La previsió de durada de les obres és de dos mesos, amb possibilitat d'un mes de pròrroga. L'inici de les tasques està previst per a la segona quinzena de setembre.

Obres de reforma av. Mediterrània 9-21   Obres de reforma av. Mediterrània 9-21

Publicat el 29.07.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^