Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcaldessa de Badia reclama al ministre d'Afers Exteriors una implicació ferma i sense condicionants en l'emergència humanitària dels refugiats sirians

Ajuntament de Badia del VallèsL'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, ha escrit una carta dirigida al ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo en la qual trasllada la seva “gran preocupació” per les notícies que arriben referents al drama que estan vivint les persones que fugen de la guerra de Síria i que busquen asil a Europa, situació que Menor titlla de “vergonya col·lectiva”. L'alcaldessa ha destacat negativament la reacció del Govern espanyol i la seva disconformitat amb les quotes de refugiats que ha proposat la Unió Europea.

En opinió de la primera edil badienca, “l'emergència humanitària que estem vivint reclama dels països membres de la Unió Europea i dels seus governs una implicació ferma i sense condicionants” i discrepa en la proposta de reforçar els controls a la Mediterrània. L'alcaldessa ha demanat al Govern que reconsideri el seu posicionament i que posi els mitjans necessaris per tal de garantir el dret a l'asil de les persones desplaçades. A través de la missiva, la ciutat de Badia del Vallès es compromet a col·laborar en tot allò que sigui necessari, posant en valor la importància de la cooperació local per a multiplicar la capacitat de resposta.

La carta finalitza reclamant un “petit exercici de dignitat” i una reacció: l'acollida.

Publicat el 04.09.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^