Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Suspesa la celebració de la Diada dels Drets dels Infants a causa dels forts vents

VentProtecció Civil de la Generalitat ha activat l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per risc de ventades durant el dia d'avui. És per això que, per motius de seguretat, s'ha decidit suspendre la celebració de la Diada dels Drets dels Infants a Badia del Vallès, que havia de tenir lloc avui dissabte al matí. Algunes de les activitats previstes, com ara la xocolatada o la lectura del manifest, es traslladaran al mes que ve, aprofitant el cagatió popular que s'ha de celebrar, amb tota probabilitat, el proper 21 de desembre.

Consells de seguretat

Recordem que, en cas de fortes ventades, cal extremar les precaucions i assegurar o retirar els objectes que es trobin a terrasses i balcons. Així mateix, cal evitar refugiar-se al costat de murs que puguin resultar inestables, cartells i mobiliari urbà, així com d'arbres dels que es pugui desprendre branques o fragments de tronc. A la carretera, cal seguir les recomanacions del Servei Català de Trànsit.

Publicat el 21.11.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^