Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Aldees Infantils per al programa Albira

Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Badia del Vallès i Aldees Infantils SOS CatalunyaAquest migdia s'ha signat, a les dependències de l'Ajuntament de Badia del Vallès, el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Aldees Infantils SOS Catalunya per al desenvolupament del programa Albira. Per part del consistori badienc hi han assistit la seva alcaldessa, Eva Menor; el tinent d'alcaldessa de l’Àrea d'Acompanyament a les Persones, Ivan Sanz; el coordinador de l’àrea, Salvador Avià i Laura Soto, tècnica del Servei d'Infància de l'Ajuntament. Per part d'Aldees Infantils SOS Catalunya, Francesc Xavier Martín, president; José Luis Escobar, director territorial; Laura Fuertes, directora de Centres Oberts, i Antonia Ramon, coordinadora educativa de Centres Oberts.

Aquest conveni dóna continuïtat a la col·laboració entre ambdues institucions en l’àmbit de la garantia dels drets dels infants. Aquesta col·laboració es va iniciar el desembre de 2014 amb el desenvolupament d'un projecte pilot i ha continuat funcionant fins el juny de 2016.

La finalitat del conveni és l'establiment a Badia del Vallès del projecte Albira, ideat per treballar amb 20 infants de 6 a 12 anys de Badia del Vallès en situació de risc social i oferir-los l'oportunitat de poder construir un present i un futur des dels seus desitjos i interessos, no condicionats per les vulnerabilitats en les quals ara estan immersos.

El programa Albira consisteix en diversos tallers socioeducatius, que es realitzen en dos grups de 10 infants d'entre 6 i 12 anys, que permeten que els nens i les nenes explorin i descobreixin noves capacitats i interessos personals. El programa també inclou visites a institucions o entitats per tal d'ampliar el marc de referència i de projecció dels infants participants al programa.

Publicat el 14.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^