Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació del projecte La ciutat dels infants

Badia ciutats del infants

El proper dijous 6 d'octubre, a les 11.30 h, el Servei d'Infància de l'Ajuntament presentarà el projecte La ciutat dels infants. La presentació, que serà oberta a tota la població i tindrà lloc al Casal Cívic (5a planta), comptarà amb la participació d'Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès; Rafael Homet, diputat delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona, i Imma Beta Puig, col·laboradora de Francesco Tonucci, famós psicopedagog italià.

El propòsit del projecte és crear una ciutat dissenyada per a tothom, que tingui en compte les necessitats de la ciutadania i també dels infants, que sovint són els grans oblidats. Una ciutat com a espai de relació, col·laboració i intercanvi d'idees entre les persones, on es permeti a la ciutadania participar en la presa de decisions. Una ciutat redefinida que consideri els infants com a baròmetre per mesurar les necessitats i els drets de tothom, entenent que una ciutat que respon a les seves necessitats infantils és una ciutat més adaptada a les necessitats de la resta de la població.

La ciutat dels infants és un projecte que té com a objectiu impulsar la infància com a ciutadania activa amb drets, a partir de processos participatius infantils, amb la finalitat d'aconseguir que els infants siguin protagonistes actius en la construcció del model de ciutat.

Publicat el 28.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^