Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova acció per fomentar i millorar el comerç de Badia del Vallès

Presentació del projecte "Posar en valor el comerç local"El passat dimarts 11 d'octubre, a la sala de plens de l'Ajuntament, va tenir lloc la presentació del projecte “Posar en valor el comerç local” als comerciants de Badia del Vallès.

El projecte, que portarà a terme l'empresa “En equilibri” i serà pilotat per Victòria Sancho, assessorarà 50 comerços del municipi per millorar la seva competitivitat, a través de la realització de visites i propostes sobre aparadors, accessibilitat, façana, segmentació de famílies de productes, ambientació al punt de venda, elements de venda activa i implementació de TICs, entre d'altres.

Els comerços interessats en participar en aquest projecte, poden cursar la seva sol·licitud al Servei de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament, trucant al telèfon 93 718 22 16 ext. 344 o enviant un correu electrònic a matavml@badiadelvalles.net.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 d'octubre. Les visites es realitzaran per ordre de presentació de les sol·licituds.

El projecte es duu a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Publicat el 17.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^