Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festa de la Gent Gran

Cartell de la Festa de la Gent Gran 2016El dissabte 5 de novembre, Badia del Vallès celebrarà de nou la Festa de la Gent Gran, amb múltiples activitats que tindran lloc durant tot el dia al Casal d'Avis.

La festa començarà de bon matí, a les 10 h, amb un esmorzar a base de xocolata amb melindros, amenitzat per l'actuació de l'Agrupació Musical de Badia del Vallès. A més, entre els actes més destacats, a les 11 h, hi haurà el lliurament de premis del concurs de poesia. A la tarda, a les 17 h, serà el moment de l'homenatge a les persones de més edat de Badia del Vallès. I a les 18.30 h, hi haurà un berenar festiu acompanyat de ball amb el grup Choffers (a partir de les 18.45 h). Si voleu consultar tots els actes del dia, podeu fer clic al cartell de la Festa de la Gent Gran 2016.

Prèviament, la Creu Roja haurà organitzat un parell de xerrades, sobre “La cura de la pell” (el dia 2 de novembre) i el “Maneig de l'insomni” (el dia 3). Totes dues seran a la tarda, a les 17.30 h, al Casal d'Avis.

Publicat el 26.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^