Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Gran Recapte d'Aliments 2016 busca voluntaris/àries

La campanya de crida de voluntariat d'enguany, Necessitem la teva màgia!, està protagonitzada pel Mago PopEls propers 25 i 26 de novembre, se celebrarà una nova edició del Gran Recapte d'Aliments a Badia del Vallès. Com cada any, per poder dur a terme amb èxit aquesta gran recollida d'aliments, es necessita la participació de persones voluntàries. Les persones interessades han de fer la inscripció a la pàgina de la Fundació Banc dels Aliments, que és on han d'estar registrats tots els voluntaris, tot i que també es poden adreçar a la parròquia, on se'ls ajudarà a fer la inscripció. Enguany, el recapte a Badia es coordina entre la parròquia i l'església evangèlica.

Col·laboració del Mago Pop

El Gran Recapte d'Aliments arriba ja a la seva vuitena edició. Enguany, a més, la campanya per fomentar la participació del voluntariat, que té com a lema “Necessitem la teva màgia!”, està protagonitzada pel badienc Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop. Els organitzadors calculen que es necessiten 27.500 persones voluntàries a tot Catalunya.

Publicat el 11.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^