Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gran afluència de públic al Mercat Medieval de Badia del Vallès

Mercat medieval de Badia del VallèsEl passat cap de setmana es va celebrar un Mercat Medieval a Badia del Vallès. Ja des de primera hora de dissabte, la plaça Major, que va ser l'espai que va acollir la fira, mostrava una gran afluència de públic, que es va mantenir, amb més o menys intensitat, durant tot el cap de setmana. Engalanada per a l'ocasió, la plaça estava plena de parades de tota mena: de sabons, d'espècies i fruita seca, d'herbes medicinals i aromàtiques, d'artesania, d'embotits, de màgia; fins i tot comptava amb un forn de pa artesà.

El mercat també va acollir tallers per als més petits, una ludoteca, sessions de conta-contes i atraccions d'ambientació Mercat medieval de Badia del Vallèsmedieval per a nens i nenes. A més, hi va haver cercaviles i espectacles de malabars durant tot el cap de setmana.

Molts ciutadans van aprofitar el cap de setmana per apropar-se a passejar, mirar i comprar a les diferents paradetes i gaudir de l'animació que presentava el mercat. L'experiència va resultar molt positiva i molts dels assistents van considerar el mercat una bona iniciativa.

Mercat medieval de Badia del Vallès  Mercat medieval de Badia del Vallès  Mercat medieval de Badia del Vallès  Mercat medieval de Badia del Vallès

Mercat medieval de Badia del Vallès  Mercat medieval de Badia del Vallès  Mercat medieval de Badia del Vallès

Publicat el 22.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^