Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cursos de formació ocupacional 2016-2017 a Badia del Vallès

Cursos Formació Ocupacional 2016-2017L'oferta de formació ocupacional presentada per l'Ajuntament de Badia del Vallès i aprovada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, consta enguany de quatre cursos, adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur.

Els cursos que enguany s'oferiran són tots certificats de professionalitat (CP) i tenen, per tant, reconeixement oficial a nivell estatal. A més, els cursos inclouen pràctiques en empresa. El primer dels cursos, Atenció sociosanitària, comença el 28 de desembre, mentre que la resta s'iniciaran ja al gener. L'oferta inclou:

- CP d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (470 hores, 15 places)
- CP d'Activitats de venda (610 hores, 15 places)
- CP d'Activitats administratives en la relació amb el client (820 hores, 15 places)
- CP d'Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica (530 hores, 15 places)

Per poder fer els 3 primers CP, s'ha de tenir el graduat escolar, graduat en ESO o similar. Per al darrer (Fontaneria i calefacció-climatització), no cal titulació prèvia. Els cursos són subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i per tant, no suposen cap despesa per a l'alumnat.

Les persones interessades en participar en el procés de selecció han d'adreçar-se al Servei Municipal d'Ocupació (edifici El Molí) per informar-se'n i per formalitzar la sol·licitud, en cas que es compleixin els requisits. En aquest cas, cal aportar el DNI, la targeta de demandant d'ocupació actualitzada, el currículum i el títol i/o certificat de formació que acrediti el nivell acadèmic de la persona interessada.

Publicat el 21.12.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^