Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Badia del Vallès

Óscar Martín, president de l'associació, i Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès, durant la signatura del conveniEl passat 21 de desembre, l'Ajuntament de Badia del Vallès i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Badia del Vallès “L'Oreneta” van signar un nou conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Aquest conveni, amb una durada d'un any prorrogable per un més, vincula funcionalment l'associació a les tasques de protecció civil en el municipi, igual que ho feia el document fins ara vigent, que datava de març del 2015. L'Ajuntament, per la seva banda, garanteix el suport amb mitjans materials i econòmics per tal que l'entitat pugui dur a terme aquestes tasques.

Així, el conveni estableix una subvenció de 2.200 euros anuals destinats a sufragar les despeses pròpies del funcionament de l'associació, com ara cursos de formació, vestuari, equips de protecció i prevenció o assegurança de responsabilitat obligatòria i d'accidents.

Entre les funcions que durà a terme l'associació hi ha la realització de retens i serveis preventius, d'informació i suport als altres cossos de socors i seguretat en els actes de massiva concurrència ciutadana o de perillositat especial o la col·laboració en situacions d'emergència i pre-emergència, en tasques de divulgació i informació a la població en matèries de protecció civil i en la redacció i actualització de plans d'actuació.

La signatura va anar a càrrec de l'alcaldessa de la ciutat, Eva Menor, i el president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Badia del Vallès “L'Oreneta”, Óscar Martín, en presència, entre d'altres, de diversos membres de l'associació, a qui l'alcaldessa va agrair la col·laboració voluntària en els esdeveniments que s'organitzen al municipi.

Si voleu col·laborar amb l'associació o informar-vos de les tasques que duen a terme, podeu posar-vos-hi en contacte mitjançant correu electrònic o la seva pàgina de Facebook.

Publicat el 04.01.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^