Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inscripcions per als concursos de disfresses del Carnaval

Cartell Carnaval 2017El Carnaval enguany se celebra el darrer cap de setmana de febrer. Les activitats començaran el divendres dia 24 al matí, amb el Carnaval Escolar, i finalitzaran el dimarts 28, amb el judici i condemna del Carnestoltes. El dia gran, com sempre, serà dissabte 25, amb la rua i els concursos de disfresses del Carnaval Popular.

Les persones interessades a apuntar-se al concurs de disfresses per a majors de 18 anys ho podran fer, a partir del 13 de febrer, de 10 a 14 h, a l'edifici el Molí. Hi haurà quatre premis, que es lliuraran la nit de dissabte a la festa que tindrà lloc al Complex Esportiu: Millor comparsa, 2a Millor comparsa, Comparsa més divertida i Millor disfressa individual.

Per al Concurs de joves (de 12 a 18 anys), que tindrà lloc també dissabte a la nit, les inscripcions es podran fer el divendres dia 24, de 18 a 19 h, a la plaça Major. En aquest cas, les categories en joc seran Millor comparsa i Millor disfressa individual.

Les inscripcions per al Concurs infantil (de 0 a 12 anys i famílies amb infants d'aquestes edats), també en les categories de Millor comparsa i Millor disfressa individual, es faran el dia 26 de febrer, a les 11 h, al Complex Esportiu.

Per a més informació sobre les inscripcions, es pot trucar al telèfon 93 729 46 51.

Publicat el 09.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^