Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primer aniversari del Café Tertúlia de la Unitat de Salut Mental de Badia del Vallès

Un moment del Cafè Tertúlia del passat 6 de marçEl passat 6 de març va tenir lloc el primer aniversari del Cafè Tertúlia, l’espai creat per la Unitat de Salut Mental de Badia del Vallès dedicat i dirigit a usuaris/àries d'aquesta Unitat.

La trobada, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Eva Menor, i el tinent d’alcaldessa de l’Àrea d’Acompanyament a les Persones, Ivan Sanz, va ser molt emotiva. També van ser-hi presents, la directora de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Badia del Vallès, Irene Garcia, i l’adjunta a Direcció EAP, Olga Sánchez, a més de diversos professionals de la Unitat de Salut Mental de Badia.

Els grans protagonistes, però, van ser els usuaris i les usuàries del Cafè Tertúlia, que cada dilluns s’adrecen a aquest espai, situat físicament Foto de família dels assistents a la sessióen una de les sales del Casal de Joves, per compartir una hora per prendre un cafè o un té i conversar una estona.

Els objectius d’aquest espai són millorar les habilitats socials de les persones usuàries, afavorir determinats aspectes personals (com l’autoestima, l’autonomia i la motivació) i ampliar les seves relacions socials. Tot això genera desenvolupament personal, reforç i confiança, a la vegada que es compateixen experiències (xarxa social) i es fa front a l’aïllament personal d’aquestes persones.

Publicat el 15.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^