Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ple a vessar a la xerrada “El càncer des de l'experiència”, organitzada per l'AECC de Badia

Xerrada "El càncer des de l'experiència", a càrrec del Dr. Rafael Azagra. Foto cedida per l'AECC de Badia del VallèsL'Associació Espanyola contra el Càncer de Badia del Vallès va organitzar, el passat 9 de març, la conferència “El càncer des de l'experiència”. El ponent, el Dr. Rafael Azagra, metge del CAP de la ciutat, va parlar de la manera d'afrontar la malaltia des d'un punt de vista personal i íntim.

L'acte, que es va celebrar a la sala gran del Casal d'Avis i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Institut Català de la Salut, va resultar un èxit, ja que la sala es va omplir de gom a gom amb una setantena de persones que van assistir amb gran interès a l'exposició del facultatiu. Entre ells, els regidors de Salut i Hàbits saludables, Ivan Sanz, i de Gent gran i Dependència, Ma. José Granados.

L'AECC de Badia del Vallès va manifestar el seu agraïment per la col·laboració tant del dr. Azagra com del personal del Casal d'Avis i, també, del públic assistent a l'acte. L'entitat es reuneix cada segon dijous de mes a l'Hotel d'Entitats, reunions obertes a totes les persones que necessitin informació i/o que s'enfronten a aquesta malaltia.

Xerrada "El càncer des de l'experiència", a càrrec del Dr. Rafael Azagra. Foto cedida per l'AECC de Badia del Vallès  Xerrada "El càncer des de l'experiència", a càrrec del Dr. Rafael Azagra. Foto cedida per l'AECC de Badia del Vallès

Publicat el 23.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^