Notícies
Dilluns, 10 d'abril de 2017
Les escoles de Badia del Vallčs visiten la UAB

Visita de les escoles de Badia del Vallčs a la UAB. Foto: www.uab.catL’alumnat de 6č de primāria de les tres escoles de Badia del Vallčs (La Jota, La Sardana i Las Seguidillas) va visitar recentment la Universitat Autōnoma de Barcelona (UAB), en una activitat organitzada per la Fundaciķ Autōnoma Solidāria (FAS). En total van ser 140 els i les alumnes que van poder gaudir d’un dia d’activitats al Campus de l’Autōnoma per tal de cončixer i experimentar en primera persona la UAB i poder, posteriorment, treballar a l’aula i de manera lúdica amb els mestres quč és i com és una universitat.

La jornada va comptar amb el suport de la comunitat educativa, amb la implicaciķ d’una quinzena de membres del professorat de diferents facultats, així com de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB i estudiants del Māster en Comunicaciķ i Educaciķ.

Aquesta activitat s’emmarca en la tasca que desenvolupa la FAS a Badia del Vallčs, amb diversos dels seus programes de voluntariat socioeducatiu, com ara Let’s Go!, CROMA i el Campus Ítaca, que permeten enfortir els seus vincles amb la nostra ciutat.

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net