Notícies
Divendres, 9 de juny de 2017
L'AECC i el CAP de Badia tornen a posar en marxa el grup d'intervenciķ per deixar de fumar

Dia Mundial AntitabacEnguany, per segon any consecutiu, les persones interessades a abandonar el tabac es podran apuntar a un grup d’intervenciķ per deixar de fumar, acompanyats d’un professional i amb la supervisiķ del CAP de Badia del Vallčs, donada la bona acollida que va tenir l’anterior ediciķ, promoguda, com aquesta, per l’AECC de Badia del Vallčs.

La ciutadania va poder informar-se’n ahir de primera mā a la paradeta instalˇlada a la plaįa Major per l’Associaciķ contra el Cāncer de Badia del Vallčs, amb la colˇlaboraciķ del Centre d’Atenciķ Primāria de la ciutat, amb motiu del Dia Mundial Antitabac que es va celebrar el passat 31 de maig.

Durant tot el matí, les voluntāries de l’AECC i el personal mčdic i d’Infermeria del CAP van informar sobre els beneficis de deixar de fumar i van repartir informaciķ als vianants. A més, també es van dur a terme proves per comprovar la capacitat pulmonar de les persones que ho van voler. Per a més informaciķ sobre com prendre part en aquest grup de suport, cal adreįar-se a l’AECC de Badia del Vallčs o a la mateixa consulta amb el metge/essa o infermer/a al CAP.

Paradeta informativa de l'AECC de Badia del Vallčs, amb el suport de personal mčdic i d'infermeria del CAP de la ciutat  Una voluntāria de l'AECC i un metge i una infermera del CAP van repartir informaciķ a les persones que es trobaven pels voltants de la plaįa Major

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net