Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'AECC i el CAP de Badia tornen a posar en marxa el grup d'intervenció per deixar de fumar

Dia Mundial AntitabacEnguany, per segon any consecutiu, les persones interessades a abandonar el tabac es podran apuntar a un grup d’intervenció per deixar de fumar, acompanyats d’un professional i amb la supervisió del CAP de Badia del Vallès, donada la bona acollida que va tenir l’anterior edició, promoguda, com aquesta, per l’AECC de Badia del Vallès.

La ciutadania va poder informar-se’n ahir de primera mà a la paradeta instal·lada a la plaça Major per l’Associació contra el Càncer de Badia del Vallès, amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària de la ciutat, amb motiu del Dia Mundial Antitabac que es va celebrar el passat 31 de maig.

Durant tot el matí, les voluntàries de l’AECC i el personal mèdic i d’Infermeria del CAP van informar sobre els beneficis de deixar de fumar i van repartir informació als vianants. A més, també es van dur a terme proves per comprovar la capacitat pulmonar de les persones que ho van voler. Per a més informació sobre com prendre part en aquest grup de suport, cal adreçar-se a l’AECC de Badia del Vallès o a la mateixa consulta amb el metge/essa o infermer/a al CAP.

Paradeta informativa de l'AECC de Badia del Vallès, amb el suport de personal mèdic i d'infermeria del CAP de la ciutat  Una voluntària de l'AECC i un metge i una infermera del CAP van repartir informació a les persones que es trobaven pels voltants de la plaça Major

Publicat el 09.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^