Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou període d'inscripció per als cursos de català per a persones adultes del SLC
Cursos de català per a persones adultes del SLC

El Servei Local de Català de Badia del Vallès acaba d’obrir un nou període d’inscripció per als cursos de català per a persones adultes, que començaran el proper mes d’octubre.

Les inscripcions es poden fer al juliol, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h (agost tancat). Ja al setembre, des del dia 4, l’horari d’inscripció serà de dilluns a dijous de 10 a 13 h i, a partir del 18 de setembre, també els dimarts i els dijous de 16.30 a 19.30 h.

El calendari de cursos permet assolir un nivell complet en només un curs acadèmic. Els exàmens es fan a Badia i els certificats són oficials i amb correspondència als nivells del Marc europeu comú de referència (MECR). Hi ha cursos presencials i en línia. Enguany, com a novetat, el SLC de Badia ofereix un curs de nivell superior C2 (antic nivell D), en línia.
* Si no sabeu el vostre nivell, truqueu al SLC per fer una prova.

Per a més informació, consulteu el cercador de cursos a http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/.

A més, per practicar la llengua fora de l’aula, s’organitzen activitats complementàries de llengua i cultura, i les parelles lingüístiques amb el programa Voluntariat per la llengua. I, per a sectors professionals s'imparteixen cursos especialitzats i càpsules formatives d'aspectes concrets per millorar l'expressió oral i escrita.

Per a més informació:

SLC de Badia del Vallès
Casal Cívic, 2a planta (plaça de les Entitats, s/n)
Tel. 93 729 34 34
badia@cpnl.cat

https://www.facebook.com/badiadelvalles

https://twitter.com/CNLVO3
https://www.instagram.com/cnlvo3/

Publicat el 12.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^