Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cursos de català a distància: aprofitem l'estiu per aprendre!
Cursos del SLC de Badia del Vallès a l'estiu. Foto: SLC de Badia del Vallès

Aquest mes de juliol 12 persones s'han inscrit al curs de català de nivell C1 (antic nivell C) que oferia el Servei Local de Català (SLC) de Badia del Vallès. Es tracta d'un curs a distància amb dues tutories presencials (no obligatòries), que l'alumnat pot seguir des de qualsevol lloc on hi hagi connexió a internet, amb la supervisió d'un tutor. Per als qui no disposen de connexió, també hi ha la possibilitat de seguir el curs a distància a través d'un dossier. L'examen per obtenir la titulació oficial es farà a Badia del Vallès, a finals de setembre.

Aquest és el tercer any que el SLC organitza aquest curs a l'estiu amb l'objectiu que la gent interessada pugui avançar en l'aprenentatge del català sense necessitat d'assistir a classe. L'alumnat que aprovi aquest curs tindrà l'oportunitat de continuar la formació, també a distància, el proper mes d'octubre, amb el nivell C2 (antic nivell D), al mateix SLC.

Recordem que la matrícula per als cursos de català 2017-2018 va començar el 10 de juliol i, després del parèntesi del mes d'agost, continuarà a partir del 4 de setembre.

Si voleu més informació sobre els cursos de català, us atendran al SLC, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h. També podeu enviar un correu a badia@cpnl.cat.

Publicat el 19.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^